O nama

Kettler je Njemačka tvrtka osnovana prije više od 65 godina, primarna djelatnost je proizvodnja tri različite grupe proizvoda. Centrala je na sjeveru Njemačke u mjestu Ense-Parsitu, gdje je smješten i dio proizvodnje, dok su ostali proizvodni pogoni smješteni po drugim Njemačkim gradovima.

Kettler je brand najpoznatiji i najpriznatiji po proizvodnji fitness sprava, gdje su broj jedan u proizvodnji fitness sprava, te zasigurno najkvalitetniji brand fitness sprava za kućnu upotrebu na svijetu, i jedina tvornica koja je sprave za kućni fitness ostala proizvoditi u Europi – Njemačkoj.

Tvrtka se specijalizirala i u proizvodnji dječjeg programa: guralica, romobila, tricikala. Uz bok proizvodnji fitness opreme ide proizvodnja vrtnog namještaja.

Najlakše opisati Kettlerov vrtni namještaj je njihov slogan – MADE IN GERMANY!
Većinu svoga asortimana vrtnog namještaja Kettler proizvodi u Njemačkoj, gdje ima tradiciju proizvodnje vrtnog namještaja isto kao i za fitness skoro 60 godina.
Beskompromisna kvaliteta i moderan dizajn je ono što čini Kettler vrtni namještaj vašim prvim izborom za opremanje vrtnim namještajem.

Tvrtka Enim Sport je zastupnik Kettler tvrtke već od 2011 za područje Republike Hrvatske i bavimo se distribucijom i servisom za kompletan Kettler asortiman (fitness oprema, vrtni namještaj i dječji program).

Sjedište firme i izložbeni salon je u Zagrebu, Ulica kralja Zvonimira 131, gdje možete pogledati dio asortimana fitnessa i vrtnog namještaja kojeg Kettler ima u ponudi. Za sve informacije obratite nam se s povjerenjem na naše kontakte.